אוזני המן? אפשר! בצק פריך, ללא גלוטן, ללא עמילנים, ללא סוכר אבל עם המון טעם ועם טוויסט קטן / טבעוני*פליאו

February 19, 2018

 

פורים חברים, ואנחנו אוהבים אוזני המן פריכים מלאים בטוב, כאלה שנותנים בהם ביס ומרגישים קל וטוב אחרי :)

 

אז מה צריך?

2 כוסות (180 גר) שקדים טחונים

1/2 כוס (80 גר) קמח שקדים מופחת שומן

80 גר' חמאה קרה / 70 מ"ל שמן קוקוס

1+1/2 כפיות דבש גינגר (תטעמו את הבצק ותמתיקו לפי טעמכם), או מייפל

למילוי   

כל מה שאתם אוהבים וכל מילוי ממש מתאים כאן. המלצתינו? - אגוזים שוקולד מריר בתוספת שברי אגוזים כי איך אפשר בלי?

וטעים טעים מילוי של שברי אגוזים ו- דבש ג'ינג'ר (טוויסט לא נורמלי), עם טיפות לימון

 

הכנה

מערבבים ידנית חומרים לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל15 דק

מרדדים בצק בעדינות בין 2 דפי נייר אפייה

קורצים עיגולים, ממלאים, מחדדים משולשים, ולתנור

- 165 מעלות, אפייה קצרה, לקרר היטב

ורק ליהנות, חג פורים שמח טעיםםם

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload