עונתית מזינה ונהדרת - פשטידת ירק וגבינות עשירה בחלבון וללא גלוטן. פשטידה מבית טוב

כשבא אוכל ביתי טעים שיעשה לנו טוב, אני מציעה פשטידה עשויה כמו שצריך - מזון אמיתי, ירקות ועלים עונתיים ומוצרי חלב טובים. הבית מתמלא ריחות אפייה ולבראנ'צ עם סלט ירוקים לצידה היא נהדרת. בתאבון

מה צריך?

2 בצלים + 5 בצלים ירוקים

עלי מנגולד

יוגורט, ריקוטה

2 ביצים

3 כפות גדושות אבקת חלבון גרעיני דלעת (או קמח שקדים מופחת שומן)

הכנה

לטגן בצלים בשמ"ז, להוסיף בצל ירוק ולדקה עלי מנגולד ברצועות דקות

לערבב יוגורט + ריקוטה עם ביצים, לתבל ולהוסיף ירקות

להוסיף אבקת חלבון גרעיני דלעת / קמח שקדים מופחת שומן

לשמן תבנית, לפזר כף קמח ולשפוך את הבלילה.

לאפות על 180, לקרר מעט ובתאבון

*את ההשראה קיבלתי מפשטידת הקישואים בספר "נטורופטית במטבח" של דר מירה כהן שטרקמן

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload