וורפ, בלינצ'ס, קרפ, פנקייק?
כל ארץ והכינוי שלה, תכל'ס אותו דבר - מעטפת למילוי שתחשקו בו, מלוח או מתוק.
מעטפת-וורפ עשירה מאד בחלבון, דלת פחממה, ועם מילוי טוב ומזין - זו יופי של ארוחה. אגב, פתרון אדיר כשכל אחד בבית ממלא לעצמו בדיוק כמו שהוא/היא אוהבים. תמלאו, תגלגלו ותטרפו
אז מה צריך?
1/2 כוס חלב / שמנת
20 גר חמאה
2 ביצים
מה עושים? בלילה !!
מקציפים ידנית ביצים, מוסיפים להקצפה חלב/שמנת, ולבסוף אבקת חלבון גרעיני דלעת (או קמח שקדים מופחת שומן), מערבבים היטב.
ממיסים חמאה במחבת, וכשהיא נוזלית וחמה שופכים לבלילה, מערבבים,
ומתחילים בטיגון קל מ-2 צדדים.
טעים טעים ועד כמה טעים? תלוי גם במילוי שלכם
*תמונה - וורפ עם מילוי גאוקמולי חמצמץ-חריף