מאפה במילוי גבינות ומנגולד. דל פחממה, ללא גלוטן. עם קמח שקדים מופחת שומן שלנו
לקחת לעבודה/לימודים? מה לארוחת צהרים/ערב? הנה פתרון בדקות - תחתיות גבינות במילוי מתחלף ירקות, תמיד מצליח, תמיד טעים. אז ככה
לערבב קמחים
1 כוס קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו
2 כפות קמח טפיוקה, לא חובה
1/2 שקית אבקת אפיה להכין בלילה
2 ביצים + 50 גר חמאה רכה + גבינות
150 גר' קוטג + 1/2 גביע יוגורט/שמנת חמוצה + 150גר' גבינה רכה
חופן פרמז'ן + חופן גבינה בולגרית מפוררת. לערבב קמחים ובלילה ולהניח 15 דק, אפשר גם במקרר
לקרוץ בצק, לכדרר, לשטח בתבנית על גבי נייר אפייה, או תבנית שקעים מסיליקון, לאפות כרבע שעה 170°
למילוי מנגולד
לטגן להזהבה קלה בצל, להוסיף המון עלי מנגולד, להמשיך מעט טיגון, לתבל, להוסיף ביצה, אפשר גבינה מעט גבינה בולגרית. להוסיף מילוי מעל תחתית אפויה, ולהמשיך אפייה עד להזהבה. להוציא, לקרר לפני אכילה. וזה טעיםםםם