מוצארט מטריף אותנו - פרליני מרציפן ירוק במילוי אבקת חלבון גרעיני דלעת עם מתקתקות מתובלת של דבש ג'ינג'ר שלנו, ובמעטפת קרם אגוזים שוקולד 85%

October 18, 2017

כבר מזמן לא נטרפתי ככה - זה מוצארט ולמעלה מזה, וזה כל כך פשוט עם 3 מהמוצרים שלנו שסוגרים הרמטית את המתכון הזה

 

הבצק הירוק שלנו מדהים ללא אפייה והוא בול לפרלינים

כוס 1 שקדים טחונים

 כוס -1/3 אבקת חלבון גרעיני דלעת שלנו

 כפות 2-3 דבש ג'ינג'ר חדש שלנו - שעושה את זה כל כך מעניין ובכלל בלי טעם של ג'ינג'ר

גר' 50 חמאה רכה

הכנה

לערבב חומרים לבצק, ללוש מעט ולעטוף בניילון נצמד

לקרר כשעה

ליצור כדורים בגודל ביס ולהקפיא

ציפוי

צריך רק ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר 85%

לנעוץ קיסם ולטבול בקרם אגוזים שוקולד 85% שלנו מעט מחומם

לייבש ולהקפיא עד להגשה

 

הפרלין המושלם שלי

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload