בצק פריך ירקרק עשיר בחלבון, ללא גלוטן. טבעוני / פליאו

ב צק מדהים פריך טבעוני/פליאו - עשיר בטעמים, במרקם נעים ובצבע מרענן

.לעוגיות, רולדות, תחתית טארט

בהשראת הבצק הפריך הנפלא של ליאור ששון

 

חומרי גלם

כוס 1 שקדים טחונים

 כוס 1/3 אבקת גרעיני דלעת עשירה חלבון שלנו

 כפות 3 דבש ג'ינג'ר שלנו שמעניק טוויסט בטעם/ או מייפל

 גר' 30 חמאה רכה / שמן קוקוס

הכנה

  לערבב ולאחד חומרים, ל"סגור" בנילון נצמד, לכדרר וללוש

לקרר לפחות חצי שעה בטרם שימוש

 לרולדה - לשטח לעלה על גבי נייר אפייה, למרוח ממרח קרם אגוזים שוקולד שלנו / חמאת אגוזים או כל ממרח אחר, לגלגל לנחש, לחרוץ בסכין חדה עד 2/3 גובה ולהכניס לאפייה קצרה 170 עד שהקצוות  מזהיבים, להוציא ולקרר היטב. לשמור במקרר

 

הירוק הזה עושה לי טוב

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload