בצק פריך ירקרק עשיר בחלבון, ללא גלוטן. טבעוני / פליאו
ב צק מדהים פריך טבעוני/פליאו - עשיר בטעמים, במרקם נעים ובצבע מרענן
.לעוגיות, רולדות, תחתית טארט
בהשראת הבצק הפריך הנפלא של ליאור ששון
חומרי גלם
כוס 1 שקדים טחונים
כוס 1/3 אבקת גרעיני דלעת עשירה חלבון שלנו
כפות 3 דבש ג'ינג'ר שלנו שמעניק טוויסט בטעם/ או מייפל
גר' 30 חמאה רכה / שמן קוקוס
הכנה
לערבב ולאחד חומרים, ל"סגור" בנילון נצמד, לכדרר וללוש
לקרר לפחות חצי שעה בטרם שימוש
לרולדה - לשטח לעלה על גבי נייר אפייה, למרוח ממרח קרם אגוזים שוקולד שלנו / חמאת אגוזים או כל ממרח אחר, לגלגל לנחש, לחרוץ בסכין חדה עד 2/3 גובה ולהכניס לאפייה קצרה 170 עד שהקצוות מזהיבים, להוציא ולקרר היטב. לשמור במקרר
הירוק הזה עושה לי טוב