פשטידת בצלים ומנגולד עם אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון, מופחת שומן, ללא גלוטן שלנו

August 3, 2017

בצק
 גר180 אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

גר120 חמאה קרה חתוכה לקוביות

כפית½ מלח

 כפות3-4 מים קרים

  • הכנת בצק

לעבד במעבד מזון קמח + חמאה + מלח, עד שהתערובת הופכת לפירורית 

להוסיף בהדרגה מים עד לקבלת בצק נעים

לעטוף בנייליון נצמד, לקרר 1/2 שעה-שעה

 

מילוי

  • בצלים

לטגן עד להזהבה קלה 3 בצלים גדולים בשמ"ז

לטגן עד להזהבה קלה 3 גבעולי כרישה בשמ"ז, להנמיך להבה

להוסיף כפית מלח ומעט דבש, לרכך, להוסיף את הבצל המטוגן לתבל בפלפל שחור גס

  •  מנגולד - לקרוע את עלי המנגולד גס, לטבול במים רותחים ממולחים ל10דק, לסנן, לקצץ

תערובת ביצים - לבלנדר כף חמאת קוקוס + ¼ כוס מים פושרים / שמנת לבישול, להוסיף 3 ביצים, לתבל מלח ופלפל

אפשר להוסיף פטה / בולגרית

לערבב עם תערובת הבצלים

 

הכנה - להניח בצק קר על תבנית קיש עגולה, לדקור במזלג

לשפוך מעל את תערובת הבצלים

לפזר מעל את תערובת המנגולד

200° 10דק

להנמיך ל  170°  עד לסיום אפייה

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload