top of page

בננה מצופה שוקולד וחמאת קוקוס, סופר-פוד, סופר-טעים, סופר-קל

  • דינה בס-בלום
  • 8 ביוני 2016
  • זמן קריאה 1 דקות

בננה קפואה פרוסות או שלמה - מה שתרצו, בציפוי שוקולד וחמאת קוקוס. זה סופר-פוד, סופר-טעים, סופר-קל ונראה מליון דולר

1. הקפיאו בננה

2. חתכו לפרוסות, החזירו להקפאה

3. המיסו שוקולד, ערבבו פנימה חמאת קוקוס ביחס של 2 שוקולד : 1 קוקוס

4. תטבלו פרוסות הבננה בשוקולד-קוקוס

5. החזירו להקפאה

ורק תהנו. כמה שזה טעים

Comments


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page