בננה מצופה שוקולד וחמאת קוקוס, סופר-פוד, סופר-טעים, סופר-קל
- דינה בס-בלום
- 8 ביוני 2016
- זמן קריאה 1 דקות

בננה קפואה פרוסות או שלמה - מה שתרצו, בציפוי שוקולד וחמאת קוקוס. זה סופר-פוד, סופר-טעים, סופר-קל ונראה מליון דולר
1. הקפיאו בננה
2. חתכו לפרוסות, החזירו להקפאה
3. המיסו שוקולד, ערבבו פנימה חמאת קוקוס ביחס של 2 שוקולד : 1 קוקוס
4. תטבלו פרוסות הבננה בשוקולד-קוקוס
5. החזירו להקפאה
ורק תהנו. כמה שזה טעים
Comments