חיפוש
אגוזי לוז בציפוי שוקולד, חמאת קוקוס, חמאת לוז-קשיו. לא צריך להסביר, זה נהדר כמו שזה נראה
- דינה בס-בלום
- 1 בפבר׳ 2016
- זמן קריאה 1 דקות
StartFragmentלפעמים לא צריך להסביר, זה נהדר כמו שזה נראה. אגוזי לוז בציפוי שוקולד, חמאת קוקוס, חמאת לוז-קשיו. הכנה; להמיס 100 גר שוקולד 90%, להוסיף 2 כפות חמאת קוקוס, 2 כפות חמאת לוז-קשיו. לפזר חופן אגוזי לוז קלויים קלות על תבנית עם נייר אפייה, לצפות בתערובת, להקפיא. - וליהנות, כמוני עכשו EndFragment
Comentários