תסתכלו על הרוטב, הוא כל העניין - עוף ברוטב חמאת קוקוס ותבלינים
הרוטב נהדר, עשיר ומלא בטעמים, כשתסיימו את האוכל אל תוותרו על הרוטב שנשאר, תשתו אותו מהצלחת
לבשל פולקעס /נתח חזה במים (לא הרבה מים) 15 דק, לשמור על המים
לטגן עוף בשמן קוקוס, להוסיף 3 כפות חמאת קוקוס (של 'שקוף שזה טבעי'), כף חמאת קשיו (של 'שקוף שזה טבעי'), 5-6 כפות רוטב סויה, פרוסות ג'ינג'ר טרי דקות, אלפיניו, פלפל, טיפת כורכום ואת המים מהעוף - לבשל 10 דק
להוסיף ירקות (קישואים, בצל ירוק, עגבניות שרי). להמשיך בישול 5 דק, להוסיף 15 עלי בזיל
לכבות. להניח כמה דקות לפני ההגשה. ליהנות
StartFragment
EndFragment