צבעוניות במזון? אני מציעה חמאת קוקוס בתערובות שונות, ללא אפייה

September 8, 2015

צבע? הנה התשובה שלי לצבעוניות של המקרונים, שכבשו את הוויטרינות, הפוסטים, הקינוחים ואיפה לא. באופן אישי אני לא גרופית, אבל הצבעוניות ממש מדליקה.
אז בשביל הצבע? דרך יותר קצרה, ובטח שיותר בריאה - חמאת קוקוס בכל תערובת שאתם רק חושבים עליה.

והטעם? בעיני עדיף...ויסלחו לי הפושונים למיניהם
 

 

    Please reload

    Featured Posts

    פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

    October 4, 2019

    1/10
    Please reload

    Recent Posts

    October 19, 2019

    Please reload