top of page

צבעוניות במזון? אני מציעה חמאת קוקוס בתערובות שונות, ללא אפייה

  • דינה בס-בלום
  • 8 בספט׳ 2015
  • זמן קריאה 1 דקות

צבע? הנה התשובה שלי לצבעוניות של המקרונים, שכבשו את הוויטרינות, הפוסטים, הקינוחים ואיפה לא. באופן אישי אני לא גרופית, אבל הצבעוניות ממש מדליקה. אז בשביל הצבע? דרך יותר קצרה, ובטח שיותר בריאה - חמאת קוקוס בכל תערובת שאתם רק חושבים עליה.

והטעם? בעיני עדיף...ויסלחו לי הפושונים למיניהם

StartFragment EndFragment

Comments


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page