שמנת פליאו - בסיס לפנקוטה/מלבי, מ-עו-לה
שמנת קוקוס (38%) - בסיס לפנקוטה, מלבי ועוד קינוחים. פשוט וטעים כל-כך - תנסו ותרוויחו רכיבים: חמאת קוקוס טבעית 3 כפות גדושות, מים פושרים 200 מ''ל, 120 גר חמאה
מכינים חלב קוקוס - בבלנדר: חמאת קוקוס+מים פושרים
מחממים החלב, וממש לפני הרתחה מורידים מהאש ומוסיפים קוביות חמאה - מערבבים ומחזירים לבלנדר לעוד סיבוב של שנייה
למקרר לקירור טוב-טוב
לקצפת קוקוס מעולה - להקציף במקסר תערובת קרה כ-2 דקות...זהו. טעים כבר אמרנו?י
וריאציה למתכון של מר קדמוני למלבי ("שמנת, מלבי ומה שביניהם''), שמתבסס על מתכון לפנקוטה הסלסלה של מיה ואודי- maya stern