ארטיק / שלגון חמאת קוקוס מדליק
אתם חושבים עוגת גבינה לשבועות? אנחנו חושבים פירות - פירות, קינוחים, ארטיקים, גלידות ובכלל, צבעוני, טעים, מגוון, מפנק, קל וללא חלב, ממליצים לכם על ארטיק קוקוס קריר ופירותי כראוי לעונה
אז איך מכינים ארטיק קוקוס?
קודם כל שתהיה לכם חמאת קוקוס, ואז
- תכינו בסיס קוקוס - קחו חמאת קוקוס עם כמות זהה של מים פושרים, תכניסו את התוספת שלכם, למשל :
* פרי (דובדבן, מנגו, מיץ תפוזים וכו') בכמות זהה לחמאת הקוקוס
* עשבי תיבול: נענע, קליפות פרי
* רק המתקה - הדבש ג'ינג'ר שלנו או דבש סומאק כאן היסטרי, או סילאן, מייפל, ריבה, חלבה - בכמויות לפי טעמכם. אנחנו מעדיפים כפית על 2-3 כפות חמאת קוקוס
אם תרצו להוסיף שוקולד או חמאת פיסטוק, אל תוסיפו מים
* שוקולד - העדפה שלנו כחצי מחמאת הקוקוס, תטעמו ותוסיפו המתקה אם צריך
* חמאת פיסטוק - בכמות זהה לחמאת הקוקוס, תמתיקו אם צריך
* ועוד ועוד, כיד דמיונכם
- שימו יחד לבררררר בבלנד
- קשטו בפירות /פרחים אכילים /קליפות פרי - תצפו בשוקולד, אגוזים, קוקוס, סוכריות, קרם אגוזים - תקפיאו על מקלות ארטיק, בתבנית, כוסות אישיות - תוציאו מהקפאה ותגישו
יש לכם 3-4 דק' לפני שימס
אצלנו מתים על זה