מרק כתום בניחוח אסייתי, שגם מי שנשאר בארץ ירגיש בתאילנד

 

מרשם כמו שאני אוהבת - פשוט, מעט מוצרים, זריז
דלעת מהסוג ה'פושטי' (15 סמ על 20), 2 בטטות בינוניות, מים - לבשל עד לריכוך
לתבל: כורכום, כמון, מלח, פלפל, צ'ילי, גינג'ר מגורד, ובמה שיהפוך את כל זה לקסם: כמה כפות חמאת קוקוס - לטחון

להמשיך בישול עוד 2-3  דק', ל'הניח' למרק לחצי שעה ...שהטעמים יתמזגו . טעיםםם

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload