בר קוקוס שוקולד בהשראת נוגאט, פשוט וטעים וללא אפייה

March 22, 2015

 

אני בעד מתכונים טעימים, עם מעט רכיבים, פשוטים, זריזים, והכי טבעיים ומזינים. הנה אחד כזה

 

בר קוקוס - תחתית (אפשר לוותר) 3 כפות קמח שקדים + 11/2 כפות חמאת קוקוס + 1 כף מייפל/דבש (לא חייב), לשטח בתבנית, להכניס לפריזר ל10 דק'. לצקת 3 כפות חמאת קוקוס אם רוצים ממתיקים, לפזר אגוזים ולשקע אותם לתוך התערובת, אפשר גם פירות יבשים/שברי שוקולד. להכניס להקפאה ל15 דק'. להוציא לחכות דקותיים, לפרוס.

בר קוקוס שוקולד – ל100 גר' שוקולד מומס 85%  + להוסיף 3 כפות חמאה (45גר) + כף דבש, לשטח בתבנית, לפזר ולשקע אגוזים. להקפיא.

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload