מקפא חמאת קוקוס, 3 שכבות של טעם וצבע
מקפא / מוס קוקוס ותוספות - בלי מילים
שכבה אדומה: לבלנדר תותים גדולים + 2 כפות מים לכל תות + כף חמאת קוקוס לכל 2 תותים + אם
צריך, כף מייפל לכל 3 כפות חמאת קוקוס, לטעום, לאזן טעם. לצקת בתבנית ולשעה למקפיא
שכבה ירוקה: לבלנדר 3 כפות חמאת קוקוס + ½ כוס עלי מנטה + 8 עלי אורגנו + כף מים פושרים + המתקה למי שצריך. לצקת מעל. למקפיא לשעה
שכבה לבנה: לפזר מעל שברי מיני אגוזים, לצקת חמאת קוקוס. להחזיר למקפיא
לפני הגשה לקשט בפירות יער, ולהתענג