מקפא חמאת קוקוס, 3 שכבות של טעם וצבע

March 21, 2015

 מקפא / מוס קוקוס ותוספות - בלי מילים

 שכבה אדומה: לבלנדר תותים גדולים + 2 כפות מים לכל תות + כף חמאת קוקוס לכל 2 תותים + אם

צריך, כף מייפל לכל 3 כפות חמאת קוקוס, לטעום, לאזן טעם. לצקת בתבנית ולשעה למקפיא

שכבה ירוקה: לבלנדר 3 כפות חמאת קוקוס + ½ כוס עלי מנטה + 8 עלי אורגנו + כף מים פושרים + המתקה למי שצריך. לצקת מעל. למקפיא לשעה

שכבה לבנה: לפזר מעל שברי מיני אגוזים, לצקת חמאת קוקוס. להחזיר למקפיא

 

לפני הגשה לקשט בפירות יער, ולהתענג

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload