top of page

מקפא חמאת קוקוס, 3 שכבות של טעם וצבע

מקפא / מוס קוקוס ותוספות - בלי מילים

שכבה אדומה: לבלנדר תותים גדולים + 2 כפות מים לכל תות + כף חמאת קוקוס לכל 2 תותים + אם

צריך, כף מייפל לכל 3 כפות חמאת קוקוס, לטעום, לאזן טעם. לצקת בתבנית ולשעה למקפיא

שכבה ירוקה: לבלנדר 3 כפות חמאת קוקוס + ½ כוס עלי מנטה + 8 עלי אורגנו + כף מים פושרים + המתקה למי שצריך. לצקת מעל. למקפיא לשעה

שכבה לבנה: לפזר מעל שברי מיני אגוזים, לצקת חמאת קוקוס. להחזיר למקפיא

לפני הגשה לקשט בפירות יער, ולהתענג

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page