טחינה שחורה, מה עושים? רטבים

טחינה שחורה, מה עושים? טיפים/מתכונים לשימושים אקזוטיים - תעקבו בבלוג. טיפ 3: רטבים

לכל אחד הטריק שלו/ה להכין טחינה, טחינה שחורה מכינים בדיוק אותו דבר ורק התוצאה יותר מרשימה היפנים מכינים רוטב שומשום שחור מתובל ברכיבים יפנים ומשתמשים בו לתיבול טופו, דגים וירקות ירוקים מאודים (תרד, שעועית ירוקה, אספרגוס), את הרוטב אפשר להכין מהטחינה השחורה שלנו, והתוצאה טעימה, קלילה וחגיגי

תמונה והשראה למתכון כנסו

אנחנו ניסינו את המתכון,הוספנו מים, החלפנו שמן צ'ילי ברצועות דקיקות של פלפל צ'ילי אדום חריף, ואת הוינגרייט אורז בלימון. אפשר להוסיף 1/2 שן שום

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי