טחינה שחורה, מה עושים? רטבים

February 1, 2015

טחינה שחורה, מה עושים? טיפים/מתכונים לשימושים אקזוטיים - תעקבו  בבלוג. טיפ 3: רטבים

 

לכל אחד הטריק שלו/ה להכין טחינה, טחינה שחורה מכינים בדיוק אותו דבר ורק התוצאה יותר מרשימה
היפנים מכינים רוטב שומשום שחור מתובל ברכיבים יפנים ומשתמשים בו לתיבול טופו, דגים וירקות ירוקים מאודים (תרד, שעועית ירוקה, אספרגוס), את הרוטב אפשר להכין מהטחינה השחורה שלנו, והתוצאה טעימה, קלילה וחגיגי

 

תמונה והשראה למתכון  כנסו

אנחנו ניסינו את המתכון,הוספנו מים, החלפנו שמן צ'ילי ברצועות דקיקות של פלפל צ'ילי אדום חריף, ואת הוינגרייט אורז בלימון. אפשר להוסיף 1/2 שן שום

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload