טחינה שחורה, מה עושים? אפייה

טחינה שחורה, מה עושים? טיפים/מתכונים לשימושים אקזוטיים - תעקבו בבלוג. טיפ 2: אפייה

לאחרונה גיליתי כמה נהדרת טחינה לאפייה ואפילו למאפים מאד עדינים, למשל

מקרונים - העוגיות הצבעוניות הנהדרות שעשויות חלבוני ביצה, סוכר/ממתיק, ואגוזים/זרעים/שקדים/קוקוס, ללא קמח או שומנים/שמנים

כמה שמחתי לגלות שיש מקרונים שחורים מטחינה שחורה (מודה שלא אפיתי, אבל במתכונים שמצאתי גיליתי שהמתכון זהה למתכוני מקרונים מוכרים, ורק מחליפים שקדים/אגוזים/קוקוס בטחינה שחורה)

למאמר על התמונה המצ"ב כנסו

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי