טחינה שחורה, מה עושים? אפייה

February 1, 2015

טחינה שחורה, מה עושים? טיפים/מתכונים לשימושים אקזוטיים - תעקבו  בבלוג. טיפ 2: אפייה

לאחרונה גיליתי כמה נהדרת טחינה לאפייה ואפילו למאפים מאד עדינים, למשל

מקרונים - העוגיות הצבעוניות הנהדרות שעשויות חלבוני ביצה, סוכר/ממתיק, ואגוזים/זרעים/שקדים/קוקוס, ללא קמח או שומנים/שמנים

 

כמה שמחתי לגלות שיש מקרונים שחורים מטחינה שחורה (מודה שלא אפיתי, אבל במתכונים שמצאתי גיליתי שהמתכון זהה למתכוני מקרונים מוכרים, ורק מחליפים שקדים/אגוזים/קוקוס בטחינה שחורה)

 

למאמר על התמונה המצ"ב כנסו

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload