פרלינים מנצחים, חברים משתפים

January 31, 2015

כבר מזמן חמאת הקוקוס בידיים שלכם, מדליק לראות לאן 'לוקחים' אותה ולגלות כל כך הרבה שאפשר לעשות ממנה. חבל שישכח! מפרסמת פה סדרת שיתופים מהפייס' כלשונם

Yair Kohavi פרלינים מנצחים

ממיס שוקולד מריר בתבנית פיירקס מעל סיר מבעבע ומוסיף בין שליש לחצי מכמות השוקולד (לא צריך ממש לדייק ) של שמן קוקוס. מערבב טוב (מוסיף דבש או סילאן אם צריך עוד מתיקות) ומוזג לתבניות סיליקון קטנות. אפשר כמובן להוסיף אגוזים, שקדים, פלפל שחור/צ'ילי, מלח ים גס, צימוקים/גוג'י-ברי, פולי קקאו ולמקרר. אחרי שמתקשה מעביר לקופסה אטומה ושומר במקרר. גיוון: לפני המסת השוקולד ממיס קצת חמאת קוקוס (רואים שזה שקוף) ע"י הטבלת הצנצנת במים רותחים וערבוב ומוזג ממנה שכבה לתבניות הסיליקון. אח"כ שם את הפיצוחים ו"סוגר" את הכל עם השוקולד

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload