פרלינים מנצחים, חברים משתפים
כבר מזמן חמאת הקוקוס בידיים שלכם, מדליק לראות לאן 'לוקחים' אותה ולגלות כל כך הרבה שאפשר לעשות ממנה. חבל שישכח! מפרסמת פה סדרת שיתופים מהפייס' כלשונם
ממיס שוקולד מריר בתבנית פיירקס מעל סיר מבעבע ומוסיף בין שליש לחצי מכמות השוקולד (לא צריך ממש לדייק ) של שמן קוקוס. מערבב טוב (מוסיף דבש או סילאן אם צריך עוד מתיקות) ומוזג לתבניות סיליקון קטנות. אפשר כמובן להוסיף אגוזים, שקדים, פלפל שחור/צ'ילי, מלח ים גס, צימוקים/גוג'י-ברי, פולי קקאו ולמקרר. אחרי שמתקשה מעביר לקופסה אטומה ושומר במקרר. גיוון: לפני המסת השוקולד ממיס קצת חמאת קוקוס (רואים שזה שקוף) ע"י הטבלת הצנצנת במים רותחים וערבוב ומוזג ממנה שכבה לתבניות הסיליקון. אח"כ שם את הפיצוחים ו"סוגר" את הכל עם השוקולד