top of page

פרלינים בהשראת דינה בס-בלום, חברים משתפים

כבר מזמן חמאת הקוקוס בידיים שלכם, מדליק לראות לאן 'לוקחים' אותה ולגלות כל כך הרבה שאפשר לעשות ממנה. חבל שישכח! מפרסמת פה סדרת שיתופים מהפייס' כלשונם

תערובת אגוזים, שקדים ופיסטוקים קלויה קלות במחבת מחומם כדי להוציא טעמים. קצצתי אותם במעבד מזון יחד עם שוקולד 85%, ערבבתי עם צנצנת חמאת קוקוס וכפית תמצית וניל שווה.

כל זה נמזג לתבניות פראלינים ונכנס למקרר. יצא מהמם, ומאוד מאוד טעים

לדעתי, חמאת הקוקוס כל כך טעימה, וגם מתוקה, שניתן להכין גם עם עיסת קקאו, כלומר שוקולד 100% ועדיין זה יהיה מאוד מאוד טעים. סך השוקולד מכל התערובת היה מועט, העיקר פה זה תערובת האגוזים וחמאת הקוקוס

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page