דייסת קוקוס. לבקרים טובים

September 7, 2014

מתכון של ליאור מור-ששון בליווי מחמאה ענקית שהמתכון נולד בזכות חמאת הקוקוס "המדהימה" שלנו (ציטוט אמיתי !!!). אימצנו בשמחה. 

רכיבים: 3 כפות חמאת קוקוס, כף קמח קוקוס, ביצה, תמר מג'הול, 1/4 -1/2 כוס מים, מעט קינמון

הכנה: טוחנים הכל יחד, מבשלים על אש קטנטנה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. 

ואני מוסיפה שעם זילוף דק של חמאת לוז-קשיו מעל יהיה מושלם לבקרים טובים 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload