מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס. ללא תוספת סוכר. 3 דק הכנה
חמאת קוקוס מעולה לאפייה - אין בה נוזלים, היא מתקתקה (לא חייבים המתקה נוספת), והיא שידוך טוב לכל תוספת כמעט: פירות, אגוזים, שוקולד
המתכון להלן, בסיסי ופשוט. תוכלו להוסיף לו כל מה שאתם אוהבים
למרוח מלבני בצק עלים (עדיף בצק עלים חמאה) בגודל כ 20 סמ (אורך) על כ8 סמ (רוחב)
למרוח בחמאת קוקוס, עד סמ מהקצוות
לגלגל ל'סיגר' על גבי משטח עבודה לאורך
לסובב את הקצוות כל אחד בכיוון הנגדי (כמו סגירת צ
לופן של סוכריה)
להכניס לתנור, 180 מעלות עד להזהבה
לקרר קצת ולהגיש
אפשר להוסיף אגוזים, פירות: פרוסות תפוח סמיט
בתמונה: מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס