מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס. ללא תוספת סוכר. 3 דק הכנה

August 23, 2014

 

חמאת קוקוס מעולה לאפייה - אין בה נוזלים, היא מתקתקה (לא חייבים המתקה נוספת), והיא שידוך טוב לכל תוספת כמעט: פירות, אגוזים, שוקולד 

 

המתכון להלן, בסיסי ופשוט. תוכלו להוסיף לו כל מה שאתם אוהבים

 

למרוח מלבני בצק עלים (עדיף בצק עלים חמאה) בגודל כ 20 סמ (אורך) על כ8 סמ (רוחב)

למרוח בחמאת קוקוס, עד סמ מהקצוות

לגלגל ל'סיגר' על גבי משטח עבודה לאורך

לסובב את הקצוות כל אחד בכיוון הנגדי (כמו סגירת צ

לופן של סוכריה)

להכניס לתנור, 180 מעלות עד להזהבה

לקרר קצת ולהגיש

 

אפשר להוסיף אגוזים, פירות: פרוסות תפוח סמיט

 

בתמונה: מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload