טחינה שחורה, מה עושים? גלידת טחינה שחורה, קינוח יפני

טחינה שחורה, מה עושים? סדרת טיפים/מתכונים לשימושים אקזוטיים - תעקבו בבלוג

גלידת טחינה שחורה - קינוח יפני טעים ופופולרי מאד במסעדות, מוגש ככדור שחור לצד כדור ירוק של גלידת תה ירוק. שווה !!

הגרסה ראשונית שלי לגלידת טחינה שחורה - דרמתית, מפתיעה, טעימה !

כוס טחינה מלאה שחורה

2 כפות דבש (או המתקה אחרת)

3/4 כוס מים

½ כוס חלב קוקוס

½ כוס קצפת קוקוס

קמצוץ מלח

להכניס יחד את כל הרכיבים לקערה של מכונת הגלידה, להפעיל

להקפיא במיכל ולהגיש כגוש גלידה עגול על מצע של קרם פרי המנוגד בצבע ובטעם חמצמץ, או בתבנית אינגליש קייק ולפרוס לפני ההגשה, או להקפיא בתבניות אישיות (רצוי מסיליקון) בצורות שונות

גלידת חלבה שחורה.jpg

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי