ריבת תותים LOW SUGAR עם סוכר תמרים
איך משמרים את הפירות כל השנה? בריבות
מי שאוהבים פירות ומתגעגעים לטעמם גם לא בעונה, כמונו, מוזמן לשמר את הפרי שמצוי בשפע בעונתו, במחיר מעולה ובשיא הטעם זו הדרך שלנו.
אבל !!! כמי שנמנעים מסוכר ומתיקות, אנחנו מחפשים את הדרך לצמצום מתיקות ושימוש בסוכר - ויש פתרון - "סוכר" תמרים
סוכר תמרים, תכל'ס הוא לא ממש "סוכר", הוא מושלם לריבות
יש לו מתיקות טעימה ועדינה של תמרים,
ויש לו פקטין באופן טבעי - קליפת התמרים מכילה פקטין, ווהיא נטחנת עם התמר בשלמותו ל'סוכר' תמרים, הפקטין הוא החומר שמקריש את הריבה
צריכים ממנו מעט - ותכינו ריבת התותים מדהימה low sugar חמצמצה וטעימה טעימה טעימה
מה צריך? קילו תותים + 100 גר סוכר תמרים, וזהו
איך מכינים?
לבשל תותים על להבה מאד נמוכה, חכו לקבלת מחית ותוסיפו לאט לאט את הסוכר. לעבב היטב לכבות
למלא צנצנות לאחר שעברו חטוי, להפוך אותן, לצנן
- ריבה /מחית / קולי
להוסיף מעל עוגת גבינה, קינוחים, גלידות, יוגורט
ככה תשמרו תותים לקיץ
Comments